Whatsapp ons!

Schadeherstel voor uw camper of caravan

Onverwachte weersomstandigheden kunnen zorgen voor beschadigingen aan uw camper of caravan. Dat mag de pret van een vakantie niet drukken, want Willie Oosting zorgt binnen no-time voor een passend schadeherstel. Bent u op de hoogte met profile repair? Wij vertellen u alles over deze vormen van schadeherstel aan uw caravan of camper bij Willie Oosting Caravans uit Stadskanaal.

CaravanRepair concept

Wat betreft reparatie aan de buitenkant van caravans en campers werkt ‘Willie Oosting Caravans’ met het unieke CaravanRepair concept. Daarmee repareren we geprofileerde wanden en daken van caravans en campers zonder een complete plaat te vervangen. Daarbij kun je denken aan beschadigingen, gaatjes en krassen. Die worden opgevuld of uitgedeukt, vervolgens herstellen we het originele profielpatroon en spuiten we in originele kleuren over. Het resultaat is perfect.

Vaak kunt u als caravan- en campereigenaar wachten op de reparatie. We nemen niet alleen beschadigde wanden voor onze rekening, maar ook ramen en/of andere onderdelen van caravans en campers.

Schadeherstel aan een caravan of camper is heel specifiek. Het plaatwerk is vaak heel dun, kwetsbaar en… geprofileerd! Vandaar dat het herstellen van schade aan caravans of campers een heel speciale behandeling vereist.

Vervangen onderdelen

Soms moet een zijwand of dakplaat van een caravan in zijn geheel worden vervangen en dat vergt specialistische technieken. Caravan en Camperschadeservice Willie Oosting heeft alle kennis en vakmanschap in huis die u nodig heeft. Daarnaast staat de ontwikkeling van nieuwe materialen ook niet stil. Momenteel worden er dakplaten van polyester gemaakt om hagelschade te voorkomen.

HBC Systeem

Kleine schades aan caravans en campers perfect én betaalbaar hersteld. Dát is het hoogwaardige HBC Systeem. Het herstellen van kleine beschadigingen, gaatjes en diepe krassen aan caravans en campers was tot voor kort tijdrovend en daardoor relatief kostbaar. Dat kwam omdat in veel gevallen delen van de buitenwand vervangen moesten worden. De techniek van het HBC Systeem is echter een uitgekiende methode om kleine deuken in caravan- of camperwand snel, perfect én onder garantie te herstellen, zonder vervanging van het plaatwerk!

Erkend door verzekeraars

Het HBC Systeem is erkend door verzekeraars. Omdat het resultaat puntgaaf is en kostbare vervanging van nieuw plaatwerk achterwege kan worden gelaten, vergoeden verzekeraars ook de reparaties die met deze techniek worden uitgevoerd.

Grote schade

Onder de grotere schades verstaan wij:

  • Vervangen van dakplaten, wandplaten, kunststof voor- of achterwanden.
  • Chassis schade.
  • Schade veroorzaakt door lekkage.
  • Schade aan assen.

Gratis een offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor reparatie van schade aan uw caravan of camper.