Whatsapp ons!

Mobiele Service

Onbezorgd en veilig genieten op de camping? Geef uw (sta)caravan of chalet in onderhoud bij Mobiele Service Oosting! Als u naar de camping gaat, wilt u het liefst ontspannen. Even geen werk, niet klussen, gewoon niets… Heerlijk genieten en doen waar u zin in heeft. Maar, heeft u een vaste plek op de camping? Dan weet u dat er toch af en toe onderhoud gepleegd moet worden aan uw (sta)caravan.

Willie Oosting is gevestigd in Stadskanaal, in de provincie Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden aan alle merken caravans, stacaravans en chalets. We voeren de reparaties zowel bij ons bedrijf, als bij u op locatie uit. Woont u niet in deze regio? Of staat uw chalet, caravan of stacaravan in een andere regio? Geen probleem, dan komen we naar de gewenste locatie.

Bovag veiligheidskeuring door Mobiele Service Oosting

Lekker naar de camping betekent voor u toch ook ‘veiligheid voor alles’? Voorkom daarom achterstallig onderhoud en laat alles regelmatig nakijken. Mobiele Service Oosting vervangt gasslangen, maakt vervuilde geisers en kachels schoon en repareert daklekkages, airco’s, hang- en sluitwerk en kan u nog meer "vervelende" klusjes aan uw caravan uit handen nemen. Maak dan ook snel een afspraak, zodat u kunt genieten van uw welverdiende rust.

Onderhoud en reparatie op locatie

Is uw caravan aan een onderhoudsbeurt of reparatiewerkzaamheden toe? Dan brengt u de caravan naar ons toe, want het vervoeren is geen probleem. Bij een stacaravan of chalet is dit anders. Mobiele Service Oosting uit Stadskanaal komt dan bij u op locatie.

Gratis een offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor reparatie van schade aan uw caravan of camper.