Whatsapp ons!

Camper reparatie & onderhoud

Wanneer uw camper onderweg of door onverwachte weersomstandigheden is beschadigd, dan biedt Willie Oosting passend schadeherstel. Schade aan zijwanden, ramen of andere onderdelen wordt verholpen in de werkplaats in Stadskanaal.

In de werkplaats van Willie Oosting Caravans kunt u terecht voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw camper, caravan of aanhangwagen. Of het nu gaat om het inbouwen van accessoires of het monteren van een mover, wij staan altijd voor u klaar. Wij beschikken over een moderne werkplaats en voeren alle werkzaamheden uit volgens de BOVAG richtlijnen.

Zelfs bij schade nemen wij u alle werk uit handen. Wij verzorgen het gehele schadetraject tot en met de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

BOVAG gecertificeerd

Willie Oosting is BOVAG gecertificeerd en zorgt er met gespecialiseerd profielherstel voor dat uw camper er weer als nieuw uitziet zonder dat hele wanden hoeven te worden vervangen. Met het hoogwaardige HBC systeem kunnen beschadigingen, gaatjes en krassen snel en perfect worden hersteld. De beschadiging wordt opgevuld of uitgedeukt, vervolgens hersteld in het originele profielpatroon en tenslotte overgespoten in originele kleuren. Het resultaat ziet er perfect uit.

Bij Willie Oosting kunt u tevens terecht voor APK keuringen.

Gratis een offerte aanvragen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor reparatie van schade aan uw caravan of camper.